...

Revolucionarno Rješenje All on 4

Transformišite svoj osmijeh i povratite funkcionalnost uz All on 4, inovativno rješenje koje nudi potpunu obnovu zuba s minimalnim brojem implantata.

all on 4
all on 4

Šta uključuje usluga all on 4

Strateško Postavljanje Implantata

Četiri dentalna implantata se precizno postavljaju u prednjem dijelu čeljusti, gdje kost ima tendenciju biti gušća i omogućava bolju podršku za cijelu strukturu mosta.

Privremeni Most

Odmah nakon postavljanja implantata, privremeni most se postavlja na implantate, omogućavajući vam da napustite ordinaciju s potpuno funkcionalnim zubima već prvog dana.

Konačno Rješenje

Nakon perioda zarastanja, koji omogućava implantatima da se integriraju s kostima, konačni, trajni most se izrađuje i postavlja, vraćajući vam prirodan izgled i osjećaj.

Zašto izabrati nas

Tehnologija i metode

U procesu All on 4 koristimo se najsuvremenijim tehnologijama i metodama kako bismo osigurali izvanredne rezultate koji transformišu vaš osmijeh i poboljšavaju kvalitetu života.

Napredno 3D Planiranje

Korištenjem 3D skeniranja i planiranja, precizno mapiramo vašu čeljust i optimalno pozicioniramo implantate za maksimalnu podršku i funkcionalnost vašeg novog osmijeha.

Minimalno Invazivna Kirurgija

Tehnika All on 4 omogućava minimalno invazivnu kirurgiju, s obzirom na to da se koristi samo četiri implantata, što dovodi do manje nelagode, bržeg oporavka i skraćenog vremena potrebnog za završetak cijelog postupka.

all on 4

Koje su prednosti All on 4?

All on 4 postupak nudi revolucionarno rješenje za obnovu kompletnog osmijeha, pružajući niz prednosti koje znatno utječu na kvalitetu vašeg života.

N

Prirodan izgled i osjećaj

N

Očuvanje zdravlja čeljusti

N

Dugotrajnost

N

Stabilnost i Udobnost

Razmišljate o All on 4?

Ako se suočavate s gubitkom većine ili svih zuba i tražite dugotrajno rješenje koje će vam vratiti funkcionalnost i estetiku osmijeha, All on 4 bi mogao biti idealan izbor za vas. Kontaktirajte nas danas kako bismo zajedno razmotrili vaše opcije i vidjeli kako All-on-4 može transformirati vaš osmijeh i život.

Često postavljena pitanja o all on 4

Koliko brzo mogu očekivati potpunu funkcionalnost svojih novih zuba nakon All-on-4 postupka?

Većina pacijenata može očekivati da će napustiti ordinaciju s privremenim zubima istog dana kada se postave implantati, s potpunom funkcionalnošću postignutom nakon završnog postavljanja trajnog mosta, obično nekoliko mjeseci kasnije.

Je li All-on-4 postupak bolan?

Postupak se obavlja pod lokalnom anestezijom ili sedacijom kako bi bio što ugodniji. Nakon postupka, pacijenti mogu iskusiti blagu nelagodu koja se obično može kontrolirati propisanim lijekovima protiv bolova.

Kako se brinem za svoje All-on-4 implantate i most?

Briga za All-on-4 implantate i most slična je brizi za prirodne zube, uključujući redovito četkanje, upotrebu zubnog konca i redovne posjete stomatologu za profesionalno čišćenje i pregled.

Koji su dugoročni rezultati All-on-4 postupka?

S pravilnom njegom, All-on-4 implantati mogu trajati cijeli život. Trajnost mosta može varirati, ali uz redovito održavanje i skrb, pacijenti mogu očekivati dugotrajne, stabilne rezultate.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.