...

Kompletna Obnova s All-on-6

Ponudite svom osmijehu trajno rješenje s All-on-6 sistemom, koji koristi šest implantata za osiguranje potpune i stabilne rekonstrukcije, vraćajući prirodnu funkciju i estetiku vaših zuba.

all on 6
all on 6

Šta uključuje usluga All-on-6?

Precizno Postavljanje Šest Implantata

Šest pažljivo pozicioniranih implantata postavlja se u čeljusnu kost, pružajući snažnu i stabilnu osnovu za vaš novi niz zuba..

Izrada i Prilagodba Protetskog Mosta

Kreiranje i prilagođavanje visokokvalitetnog, trajnog protetskog mosta koji se oslanja na implantate, osiguravajući prirodan izgled i osjećaj.

Kontinuirana Podrška i Praćenje

Nudimo kontinuiranu podršku i praćenje tijekom cijelog procesa zarastanja i adaptacije, kao i redovite preglede kako bismo osigurali dugotrajan uspjeh vaše dentalne rekonstrukcije.

Zašto izabrati nas

Tehnologija i metode

All-on-6 postupak koristi se najsuvremenijim tehnologijama i metodama za postizanje optimalnih rezultata, pružajući pacijentima funkcionalne i estetski privlačne rekonstrukcije zuba.

Napredno 3D Planiranje

Korištenjem 3D skeniranja i planiranja, precizno mapiramo vašu čeljust i optimalno pozicioniramo implantate za maksimalnu podršku i funkcionalnost vašeg novog osmijeha.

Minimalno Invazivna Kirurgija

Tehnika All-on-6 omogućava minimalno invazivnu kirurgiju, s obzirom na to da se koristi samo četiri implantata, što dovodi do manje nelagode, bržeg oporavka i skraćenog vremena potrebnog za završetak cijelog postupka.

all on 6

Koje su prednosti All-on-6?

All-on-6 predstavlja napredak u dentalnoj implantologiji, nudeći izvanredne prednosti za one koji traže pouzdano i estetsko rješenje za obnovu cijelog niza zuba.

N

Poboljšana Distribucija Opterećenja

N

Brza Obnova Osmijeha

N

Dugovječnost i Trajnost

N

Estetski Prihvatljiv Izgled

Razmišljate o All-on-6?

Ako želite konačno rješenje za obnovu vašeg osmijeha, koje nudi izvanrednu stabilnost, funkcionalnost i estetiku, All-on-6 može biti savršen izbor za vas. Obratite nam se danas kako bismo razmotrili vaše mogućnosti i vidjeli kako All-on-6 može transformirati vaš život i osmijeh.

Često postavljena pitanja o all-on-6

Koliko brzo mogu očekivati završetak All-on-6 postupka?

Proces od planiranja do postavljanja privremenih zuba obično traje nekoliko mjeseci, a konačni most se postavlja nakon što implantati potpuno zarastu s kostima, što može varirati od osobe do osobe.

Kako se brinem za svoje All-on-6 implantate i most?

Briga o All-on-6 implantatima slična je brizi o prirodnim zubima: redovito četkanje, upotreba zubnog konca i redovni stomatološki pregledi ključni su za održavanje zdravlja vašeg novog osmijeha.

Koje su glavne prednosti All-on-6 u usporedbi s tradicionalnim protezama?

All-on-6 nudi superiorne prednosti uključujući bolju stabilnost, smanjenu potrebu za održavanjem, poboljšanu funkciju žvakanja i govor, te očuvanje zdravlja čeljustne kosti u usporedbi s odstranjivim protezama.

Je li All-on-6 pogodan za svakoga?

Dok All-on-6 nudi rješenje za mnoge pacijente koji se suočavaju s gubitkom zuba, najbolje je proći kroz detaljnu evaluaciju s vašim stomatologom kako bi se utvrdilo odgovarate li kao kandidat, ovisno o vašem oralnom zdravlju i količini dostupne kosti u čeljusti.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.