...

Očuvajte svoje zube s endodoncijom

Spasite svoj zub i eliminirajte bol s našim specijaliziranim endodontskim tretmanima, osmišljenima da očuvaju vaše prirodne zube i poboljšaju oralno zdravlje.

endodoncija
endodoncija

Šta uključuje usluga endodoncije

Nježno Čišćenje Kanala

Specijalizirani alati i tehnike omogućavaju nam temeljito čišćenje inficiranog ili upaljenog korijenskog kanala zuba, uklanjajući bakterije i sprječavajući daljnju infekciju.

Kvalitetno Punjenje

Nakon nježnog čišćenja kanala, korijenski kanal se puni biokompatibilnim materijalima koji sprječavaju ponovnu infekciju i pomažu u očuvanju strukture zuba.

Obnova Zuba

Završavamo tretman obnovom zuba posebnim punjenjem ili krunom, vraćajući mu funkcionalnost i estetski izgled, osiguravajući da vaš osmijeh ostane prirodan i zdrav.

Zašto izabrati nas

Tehnologija i metode

Naša posvećenost korištenju najnovijih tehnologija i metoda u endodonciji omogućava nam da pružimo tretmane koji su ne samo učinkoviti, već i što je moguće manje invazivni, smanjujući vrijeme oporavka i poboljšavajući ishode za pacijente.

Digitalna Radiografija

Digitalne radiografske slike omogućavaju nam da dobijemo detaljne prikaze korijenskih kanala zuba, poboljšavajući preciznost dijagnostike i planiranja tretmana.

Rotacijska Endodoncija

Korištenjem rotacijskih endodontskih instrumenata možemo brže i učinkovitije očistiti korijenske kanale, smanjujući nelagodu za pacijenta i skraćujući trajanje tretmana.

endodoncija

Koje su prednosti usluge endodentskog tretmana?

Endodontski tretman, poznatiji kao liječenje korijena zuba, ključan je za očuvanje zuba koji bi inače morali biti uklonjeni. Evo nekoliko ključnih prednosti koje ovaj tretman pruža:

N

Očuvanje prirodnih zuba

N

Uklanjanje boli

N

Sprječavanje širenja infekcije

N

Dugotrajni rezultati

Treba li vama

endodontski tretman?

Ako osjećate stalnu bol u zubu, osjetljivost na toplu ili hladnu hranu i piće, ili imate otečenu desni oko zuba, endodontski tretman bi mogao biti rješenje za vas. Ne dopustite da zubna bol naruši kvalitetu vašeg života. Kontaktirajte nas danas za konzultacije i saznajte kako možemo pomoći.

Često postavljena pitanja o endodontskom tretmanu

Koliko traje endodontski tretman?

Endodontski tretman obično zahtijeva jedan do dva posjeta, ovisno o složenosti slučaja. Svaki posjet može trajati od 30 minuta do nekoliko sati.

Je li endodontski tretman bolan?

S modernim tehnikama anestezije, većina pacijenata doživljava minimalnu nelagodu tijekom tretmana. Nakon tretmana, može doći do privremene osjetljivosti ili blage boli koja se lako kontrolira analgeticima.

Kako brinuti za zub nakon endodontskog tretmana?

Nakon tretmana, važno je pratiti dobru oralnu higijenu, uključujući redovito četkanje i korištenje zubnog konca. Također, preporučuje se izbjegavanje žvakanja na tretiranom zubu dok se potpuno ne obnovi.

Koliko dugo traje zub nakon endodontskog tretmana?

pravilnom njegom i redovitim kontrolama, endodontski tretirani zub može trajati kao i bilo koji drugi prirodni zub, često cijeli život.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.