...

Vratite Osmijeh s Implantatom

Otkrijte trajno rješenje za nedostajući zub s pojedinačnim dentalnim implantatom, savršeno dizajniranim da se stopi s vašim prirodnim zubima i obnovi vaš osmijeh.

implant na pojedinačni zub
implant na pojedinačni zub

Šta uključuje usluga implant na pojedinačni zub

U

Precizna Kirurška Postava

Koristeći napredne tehnike i opremu, pažljivo umetnemo implantat u čeljusnu kost, osiguravajući temelj za novi zub.

Prilagođena Zubna Krunica

Nakon što se implantat integrira s kostima, na njega postavljamo visokokvalitetnu krunu prilagođenu da se savršeno uklapa u vaš niz zuba.

Kontinuirana Podrška i Praćenje

Pružamo detaljne upute za brigu nakon postavljanja implantata i redovito pratimo vaš napredak kako bismo osigurali dugotrajan uspjeh i zadovoljstvo vašim novim zubom.

Zašto izabrati nas

Tehnologija i metode

Primjenjujemo najsuvremenije tehnologije i metode u procesu postavljanja pojedinačnih zubnih implantata, kako bismo osigurali preciznost, dugotrajnost i prirodan izgled.

3D Digitalno Planiranje

Koristimo 3D skeniranje i digitalno planiranje za precizno mapiranje vaše čeljusti i optimalno pozicioniranje implantata, što osigurava visoku stopu uspjeha i integraciju s postojećim zubima.

Minimalno Invazivna Kirurgija

Primjenom minimalno invazivnih kirurških tehnika, postupak postavljanja implantata je brži, s manje nelagode i bržim oporavkom, uz minimalan utjecaj na okolno tkivo.

implant na pojedinačni zub

Koje su prednosti pojedinačnog zubnog implantata?

Pojedinačni zubni implantati nude niz prednosti koje nadilaze tradicionalne metode zamjene zuba, pružajući dugotrajno i estetski privlačno rješenje.

N

Prirodan izgled i osjećaj

N

Očuvanje zdravlja čeljusti

N

Dugotrajnost

N

Ne ometa susjedne zube

Razmišljate o pojedinačnom zubnom implantatu?

Ako ste izgubili zub i tražite trajno, estetski ugodno rješenje koje očuva vaše oralno zdravlje, pojedinačni zubni implantat može biti idealan za vas. Zakazujte konzultaciju kako bismo zajedno procijenili vaše potrebe i otkrili kako implantat može obnoviti vaš osmijeh i samopouzdanje.

Često postavljena pitanja o pojedinačnom zubnom implantatu

Koliko traje proces postavljanja pojedinačnog zubnog implantata?

Proces od inicijalne konzultacije do potpune integracije i postavljanja krunice na implantat može trajati nekoliko mjeseci, ovisno o individualnim potrebama i brzini zarastanja.

Je li postavljanje zubnog implantata bolno?

Postupak se obično izvodi pod lokalnom anestezijom, što minimizira bol tijekom samog zahvata. Nakon zahvata, moguća je blaga nelagoda, koja se može kontrolirati propisanim lijekovima.

Koji su kriteriji za dobrog kandidata za zubni implantat?

Dobri kandidati za zubne implantate imaju dovoljno kosti čeljusti za podršku implantatu, ne pate od aktivnih bolesti desni i općenito su u dobrom zdravstvenom stanju. Detaljna evaluacija vašeg oralnog zdravlja bit će potrebna prije donošenja odluke.

Kako se brinuti za zubni implantat nakon postavljanja?

Briga o zubnom implantatu slična je brizi o prirodnim zubima, što uključuje redovito četkanje, korištenje zubnog konca i redovne posjete stomatologu za pregled i profesionalno čišćenje.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.