...

Obnovite Osmijeh s Dentalnim Mostovima

Ponovno ostvarite potpunu funkciju i ljepotu vašeg osmijeha uz naše dentalne mostove, rješenje dizajnirano da nadoknadi izgubljene zube i vrati harmoniju vašoj usnoj šupljini.

dentalne krunice
dentalni mostovi

Šta uključuje usluga dentalnih mostova

Individualno Prilagođavanje

Svaki dentalni most izrađuje se po mjeri, uzimajući u obzir oblik, veličinu i boju vaših prirodnih zuba, kako bi se osiguralo da novi most izgleda prirodno i udobno pristaje.

Visokokvalitetni Materijali

Koristimo samo najkvalitetnije materijale, kao što su porculan i cirkonij, koji pružaju izdržljivost, funkcionalnost i estetiku, osiguravajući da vaš novi osmijeh traje godinama.

Precizna Instalacija

Naš stručni tim pažljivo postavlja vaš novi most, osiguravajući savršeno pristajanje i udobnost, kao i obnavljanje vaše sposobnosti za žvakanje i govorenje.

Zašto izabrati nas

Tehnologija i metode

Kombiniramo najsuvremenije tehnologije i dokazane metode kako bismo osigurali visokokvalitetne dentalne mostove koji se savršeno uklapaju i pružaju dugotrajne rezultate.

Precizno Digitalno Planiranje

Koristeći napredne digitalne alate, detaljno planiramo svaki aspekt vašeg dentalnog mosta, od pozicioniranja do boje, osiguravajući da se savršeno uklapa u vašu usnu šupljinu i odgovara vašim estetskim željama.

CAD/CAM Izrada

S CAD/CAM tehnologijom, vaši dentalni mostovi se izrađuju s izuzetnom preciznošću i brzinom, minimizirajući vrijeme potrebno za izradu i osiguravajući savršeno pristajanje i prirodan izgled.

dentalni mostovi

Koje su prednosti dentalnog mosta?

Dentalni mostovi nude efikasno i estetsko rješenje za nadoknađivanje izgubljenih zuba, vraćajući ne samo ljepotu vašeg osmijeha već i funkcionalnost vaših usta.

N

Obnova funkcije žvakanja

N

Estetski prihvatljivo

N

Sprječavanje pomaka zuba

N

Dugotrajno rješenje

Treba li vama dentaln most?

Ako nedostaju jedan ili više zuba i tražite trajno rješenje koje vraća ljepotu i funkcionalnost vašem osmijehu, dentalni most može biti savršena opcija za vas. Zakazujte konzultaciju kako bismo zajedno otkrili kako dentalni most može obnoviti vaš osmijeh i samopouzdanje.

Često postavljena pitanja o dentalnim krunicama

Koliko vremena je potrebno za izradu i postavljanje dentalnog mosta?

Proces izrade i postavljanja dentalnog mosta obično uključuje nekoliko posjeta stomatologu tijekom nekoliko tjedana, ovisno o specifičnostima vašeg slučaja i potrebnim prilagodbama.

Koliko dugo može trajati dentalni most?

S odgovarajućom njegom, dentalni mostovi mogu trajati 10 godina ili više. Redoviti stomatološki pregledi i dobra oralna higijena ključni su za dugovječnost vašeg mosta.

Je li postavljanje dentalnog mosta bolan proces?

Postupak postavljanja mosta uključuje minimalnu nelagodu zahvaljujući lokalnoj anesteziji. Većina pacijenata izvještava o malo ili nimalo boli tijekom i nakon postupka.

Kako se brinuti za dentalni most?

Briga o dentalnom mostu uključuje redovito četkanje zuba dva puta dnevno, korištenje zubnog konca ispod mosta pomoću posebnih alata kao što su međuzubni čistači ili Superfloss, i redovite stomatološke preglede i čišćenje kako bi se osiguralo da most i okolni zubi ostanu zdravi.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.