...

Vratite osmijeh s potpunim protezama

Pružamo visokokvalitetne potpune proteze koje vraćaju funkciju, estetiku i samopouzdanje, omogućavajući vam da uživate u životu s potpunim osmijehom.

potpuna proteza
potpuna proteza

Šta uključuje usluga ekstrakcije

Personalizirani dizajn

Svaka potpuna proteza izrađuje se po mjeri, osiguravajući da se savršeno uklapa u vaša usta i odgovara obliku vašeg lica, pružajući prirodan izgled.

Visokokvalitetni materijali

Koristimo samo najbolje materijale otporne na habanje i lom, što vašim protezama osigurava dugotrajnost i estetsku privlačnost.

Temeljito prilagođavanje

Detaljne faze prilagodbe kako bismo osigurali maksimalnu udobnost i funkcionalnost vaših novih proteza, uključujući savršeno pristajanje i učinkovito žvakanje.

Zašto izabrati nas

Tehnologija i metode

Primjenjujemo najsuvremenije tehnike i materijale u procesu izrade potpunih proteza, kako bismo vam pružili proteze koje ne samo da izgledaju prirodno, već su i udobne za nošenje i funkcionalne za svakodnevnu upotrebu.

Digitalno modeliranje

Suvremeni proces digitalnog modeliranja omogućava nam izuzetno precizno izrađivanje proteza koje savršeno odgovaraju konturama vaših desni i čeljusti, osiguravajući optimalno pristajanje.

Prilagođavanje boje

Posebna pažnja posvećuje se odabiru boje proteza kako bi se osiguralo da vaši novi zubi izgledaju prirodno u skladu s vašim tenom i osobnim preferencijama, doprinoseći vašem prirodnom i samouvjerenom osmijehu.

potpuna proteza

Koje su prednosti usluge potpune proteze?

Potpune proteze nude brojne prednosti koje mogu značajno poboljšati kvalitetu vašeg života i povratiti izgubljenu funkcionalnost i estetiku vaših zuba.

N

Obnova funkcije

N

Poboljšana estetika

N

Podrška za lice

N

Prilagodljivost

Treba li vama potpuna proteza?

Ako se suočavate s gubitkom svih zuba i želite vratiti funkciju i estetiku vašeg osmijeha, potpuna proteza može biti idealno rješenje za vas. Kontaktirajte nas za detaljnu konzultaciju i otkrijte kako potpune proteze mogu poboljšati kvalitetu vašeg života.

Često postavljena pitanja o potpunim protezama

Koliko brzo se mogu naviknuti na potpune proteze?

Većina pacijenata se počinje navikavati na potpune proteze unutar nekoliko tjedana. Pravilno prilagođavanje i upute za njegu mogu pomoći u ubrzanju ovog procesa.

Kako se brinuti za potpune proteze?

Potpune proteze zahtijevaju redovito čišćenje posebnim četkicama i čistačima za proteze, kao i noćno namakanje u posebnoj otopini za dezinfekciju kako bi se očuvala njihova čistoća i struktura.

Mogu li jesti normalno s potpunim protezama?

Da, nakon kratkog perioda prilagodbe, moći ćete jesti većinu namirnica. Međutim, možda će biti potrebno izbjegavati vrlo tvrdu ili ljepljivu hranu.

Koliko često trebam zamijeniti svoje potpune proteze?

S vremenom se može pojaviti potreba za zamjenom ili prilagodbom proteza zbog prirodnih promjena u strukturi vaših čeljusti i desni. Obično se preporučuje pregledati proteze svakih 5 do 7 godina.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.